2011. szeptember 23., péntek

Enci14Gyermek és családbarát bérelhető üdülőfaház. - Jelenlegi ára: 16 000 Ft


Kehidakustány községben a családi házunk tágas udvarában építettük meg azt a szálláshelyet, ahova mi is szívesen mennénk a gyerekekkel vagy kettesben  pihenni és kikapcsolódni.
Ahol már az különleges és érdekes hogy fából épült, természetesen modern technológiával tökéletesen szigetelten klímával és egyéni gázfűtéssel.
A környezet kellemes hangulatáról gondozott pázsit, kedves kerti tó, nagy árnyas diófa és a térítésmentesen használható szaunaház gondoskodik. Az aktív kikapcsolódást kedvelők meglátogathatják az élményfürdőt ami 15 perc séta (900 m), lovagolhatnak, horgászhatnak, kirándulhatnak a közelben de akár 20 km-re a Balatont is próbára tehetik.
Ha valakinek a szabadban főzéshez van kedve a kerti tó kis “ szigetén” tűzrakóhely várja, a gyerekeket játszótér minden jóval a megfáradt járgányokat pedig rendezett biztonságos parkoló.
Minden évszakban várjuk vendégeinket csendes, nyugodt és változatos kikapcsolódásra.
Három faházunk van 2 db 4+1 fős 40 négyzetméteres két hálószobás és 1 db 2 fős 20 négyzetméteres 1 hálószobás. Mindhárom ház gáz központifűtéses, klimatizált, műholdas televízióval, igényesen felszerelt konyhával gáz főzőlappal, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, edényekkel ágyneművel és kerti bútorokkal felszerelt. Az udvaron újonnan épült finn szaunaház díjmentesen a vendégeink rendelkezésére áll.
A kicsi kétszemélyes faház a fűtési szezonban a gázfűtés mellett üvegajtós fatüzeléses kandallóval is felszerelt.
Üdülési csekket elfogadjuk és felhasználható a strandbelépő megvásárlására és étkezésre is.
A 16. 000. - Ft-os ajánlat négy főre, két éjszakára vonatkozik szeptember 19 (hétfő) érkezéssel és szeptember 21 (szerda) elutazással a nagyobb 40 négyzetméteres házunkban és az idegenforgalmi adót (300. - Ft/fő/éj) nem tartalmazza.



Jelenlegi ára: 16 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 15:05
. Enci14Gyermek és családbarát bérelhető üdülőfaház. - Jelenlegi ára: 16 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése