2011. szeptember 29., csütörtök

Das Boot -A Tengeralattjáró 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Tartalom: eredeti 2dvd film bontatlanul   Magyar szinkronnal
Tartalom:     RENDEZŐI VÁLTOZAT
Wolfgang Petersen neve A tengeralattjáró val, a modernkori német filmgyártás mai napig talán legismertebb alkotásával robbant be a köztudatba, azóta pedig immár hollywoodi rendezőként tartják számon, de – valljuk be – eddigi legjelentősebb filmjének színvonalát mostanáig nem volt képes megismételni.
A tengeralattjáró bátor vállalkozásnak számított, hiszen Németországban, alig több mint három évtizeddel a második világháború befejezése után filmet forgatni egy német tengeralattjáró legénységéről, bizony nem más, mint pengeélen táncolás. Petersen filmje egyike az első próbálkozásoknak, amely német szemszögből próbálja bemutatni a háború emberi oldalát, és képes hősöket avatni anélkül, hogy az eszmét, amelyért harcoltak bármilyen szinten is elfogadhatónak mutatná be.
A tengeralattjáró – amely a klausztrofóbia ódájának is tekinthető – az eredeti mozis változatában is közel két és fél órás volt, de Wolfgang Petersen nem ilyennek álmodta filmjét. Évekkel később alkalma nyílt rá, hogy eredeti elképzeléseit megvalósítva kibővítse a filmet, így született meg a közel három és fél órás rendezői változat, egy igazi háborús eposz!
EXTRÁK:
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
Előzetes
Werkfilm (így készült)
Kisfilm - A rendezői változatról
Interjú - Kaiser Ferenc tengeralattjáró szakértővel



Jelenlegi ára: 1 199 Ft

Az aukció vége: 2011-09-29 05:59
. Das Boot -A Tengeralattjáró 2DVD Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 199 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése