2011. szeptember 21., szerda

ELEMI ÖSZTÖN MICHAEL DOUGLAS SHARON STONE ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft

EREDETI LEMEZ
SZINKRONOS
BONTATLAN
Tartalom:
A film, amely történelmet írt! A film, amely megbotránkoztatta és felkavarta a világot! A film, amely először lépte át azokat a hollywoodi korlátokat, amelyeket korábban átléphetetlennek tartottak! Minden idők egyik legsikeresebb, de mindenképpen legismertebb erotikus thrillere, amely egycsapásra a filmcsillagok élvonalába repítette Sharon Stone-t!
Egy rockénekes bestiális gyilkosság áldozatává válik: valaki egy erotikus játék alkalmával az ágyához kötözte, majd egy jégcsákánnyal szabályosan lemészárolta!
A kiégett, feleségétől elhidegült zsaru, Nick Curran áll rá az ügyre. Az első számú gyanúsítottja az áldozat ex-barátnője, a neves krimi-írónő, Catherine Tramell, akinek legújabb regényében pont ugyanilyen módszerrel gyilkol a tettes!
A jéghideg szőke szépség élvezi a gyanúsított-szerepet - játszadozik a zsarukkal és mindent elkövet, hogy elcsábítsa Nicket, aki nem tud ellenállni a nőnek. Forró viszonyt kezdenek, és a vad szex közben Catherine arra készül, hogy az ágyhoz kötözze új szeretőjét...



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 09:28
. ELEMI ÖSZTÖN MICHAEL DOUGLAS SHARON STONE ÚJ - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése