2011. november 26., szombat

215/75R16 Fulda Conveo Trac ÚJ Téli GUMIK - Jelenlegi ára: 45 300 Ft

215/75R16 Fulda Conveo Trac ÚJ Téli GUMIK
Sebbeség index: R
Súly index: 113
Új gumiabroncsok garanciával!
A vételár a felszereléssel együtt értendő, annak teljes költségét tartalmazza!
A vételár egy darab gumiabroncsra vonatkozik!
 
 
Személyes átvétel telephelyeinken:
Budapest IX. ker., Keszthely, Lenti
Amennyiben a kiválasztott termék nem az Ön által választott telephelyen található úgy azt díjmentesen odaszállítjuk. A szállítások időpontjáról érdeklődjön.
CSOMAGKÜLDÉS az ország teljes területére
1000Ft/gumiabrocs
Ugyanitt más méretű és típusú új gumik is rendelhetőek kedvező áron. Kérjen ajánlatot!
 
Fulda - A több, mint 100 éve német csúcstechnológia
A FULDA név nem csak szinonimája a Németországban található városnak és folyónak. Az 1900-ban alapított Fulda egyúttal egy német abroncsgyártó, amelynek minoségi termékei biztonságot és hosszantartó teljesítményt garantálnak, illetve kiemelkedo értéket nyújtanak az árukért A megközelítoleg 10%-os piaci részesedésével ma Fulda Németország egyik vezeto márkája, amely megbízható és csúcsminoségu termékek széles skáláját kínálja személyautók, könnyu teherautók, teherautók, illetve mezogazdasági alkalmazások számára.
Fulda - Német csúcstechnológia
A Fulda minoség annak az alapos ismeretnek az eredménye, hogy mi teszi ezeket a hazai piac legjobb termékévé: hiszen Németország a világ egyik legigényesebb piacának számít.
A Fulda termékeket úgy tervezték, hogy a sebességkorlátozás nélküli autópályáktól kezdve a kemény téllel rendelkező alpesi területekig, még a legnehezebb körülmények között is biztonságos vezetést garantáljanak.
Európa-szerte a végfelhasználókkal készített tanulmányok során évente több, mint 10. 000 vásárlót kérdeznek meg, hogy mit várnak attól az abroncstól, amit legközelebb vásárolni kívánnak. A Fulda mérnökei számára ez a tudás a Fulda termékek fejlesztési programjának igazi hajtóereje.
A folyamatos kutatási és fejlesztési programok garantálják, hogy a Fulda abroncsok a legmodernebb technológiát és anyagot használják.
A rendszeres javaslatok alapját képezo független vizsgálatok biztosítják a Fulda termékek minoségének magas színvonalát.
Fulda - érték az árért
A legújabb ADAC abroncspiaci vásárlói felmérés kimutatta, hogy a német vásárlók szerint az ár-érték aránya miatt a Fulda a piac második legjobb márkája. Ennek köszönhetően a Fulda számos, ismert nemzetközi márkát is megelőz.
*) Forrás: ADAC Reifenmonitor 2003
Fulda - környezetvédelem
A Fulda termékek gyártása olyan üzemekben történik, amelyek környezetvédelmi szabványként és gyártásirányítási rendszerként az ISO 14001 szabványt követik. A partnerek és harmadik felek ellenorei rendszeresen ellenorzik az egyes egységek környezetvédelmi irányítási rendszerét.
Fulda - tények
A FULDA termékek Európa-szerte 13 gyárban készülnek. Évente megközelítőleg 10. 000. 000 abroncs kerül értékesítésre világszerte.
A FULDA megközelítoleg 1800 embert foglalkoztat Európában, és Németországban, ahol az eredeti FULDA gyár egymaga évente több, mint 7 millió abroncsot állít elo, a piac 10%-ával rendelkezik.
A gyártó honlapja
új, radiál, terepjáró, 16", téli, gyári

Jelenlegi ára: 45 300 Ft

Az aukció vége: 2011-12-10 04:05
. 215/75R16 Fulda Conveo Trac ÚJ Téli GUMIK - Jelenlegi ára: 45 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése