2011. október 17., hétfő

Hajsza - Hívószám 1-800 - Jelenlegi ára: 1 560 Ft


Hajsza - Hívószám 1-800
A tizenhat éves Jessica Mastriani tudja, hogy nem sikerülhet eltitkolnia különleges pszichikai képességét, melyet az USA kormánya a saját céljaira is fel akar használni. Azt azonban soha nem gondolta volna, hogy Cyrus Krantz, az FBI egyik fejese meggyőzheti arról, hogy az ő elitcsapatában a helye, amely hozzá hasonló különleges adottságú emberekből áll. Amikor az erdő mélyén élő bűnözők elrabolnak egy helybeli fiút, kiderül, hogy Jess célja egybevág Krantzéval. Így nem marad más választása, mint hogy összefogjon vele, hogy elejét vegyék egy még súlyosabb bűncselekménynek. Vajon sikerül-e a gyűlölet és félelemkeltés légkörében kettejüknek - és persze Jess szerelmesének, Robnak és barátainak - megmenteniük a kiszemelt áldozat életét a sajátjuk elvesztése nélkül?
Részlet a könyvből : "Ezúttal egyáltalán nem számítottam rá. Pedig azt hihetnék, ennyi idő után többé-kevésbé hozzászokhattam volna. Úgy értem, azok után amik eddig történtek velem. De a jelek szerint éppolyan lüke vagyok, mint voltam. Most nem telefonhívással kezdődött, és nem is levéllel. Hanem csöngettek. És éppen Hálaadás Napján, az ünnepi vacsora kellős közepén. Ez még nem lett volna szokatlan. Mármint az, hogy csöngettek. Az utóbbi időben rendszeresen csöngettek be hozzám. Egy hónappal ezelőtt leégett az őseim egyik étterme, és a szomszédaink - egy kisvárosban lakunk - úgy fejezték ki a veszteség miatti részvétüket, hogy különféle finomságokat hoztak : Stroganoff bélszínt, datolyás pitét, ilyesmiket. Komolyan beszélek ! Mintha meghalt volna valaki. "
SZERZŐ: Meg Cabot
KIADÓ: Ciceró Könyvstúdió
KIADÁSI ÉV: 2004
OLDALSZÁM: 178
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 560 Ft

Az aukció vége: 2011-11-02 00:30
. Hajsza - Hívószám 1-800 - Jelenlegi ára: 1 560 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése