2011. április 30., szombat

Wagner, Marsden: Amerikából jöttem - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Amerikából jöttem, mesterségem címere szülész-nőgyógyászA könyv listaára: 3900 Ft. Leírás:
Az otthonszülés jelentős viharokat váltott ki nálunk az elmúlt években: elég Geréb Ágnes perére gondolni. A kérdés azonban nem csak Magyarországon aktuális nem csak nálunk zajlik szülésháború, a bábák boszorkányüldözése, hanem Amerikában is. A természetes szülés egyik elkötelezet híve, az elismert szülész-nőgyógyász jelen kötetét tükör-nek szánja. Megmutatja, milyen valós kockázatokat rejt, ha eltávolodunk a szülés évmilliók alatt kimunkált, természetes útjától. Az Egyesült Államok gyakorlatán keresztül ismerhetjük meg, hogyan medikalizálódott a szülés a huszadik század második felében. A szerző könyvében rámutat azon módszerek és szerek veszélyességére, amelyeknek köszönhetően anyák és újszülöttek veszíthetik el az életüket (a szerző szerint nem véletlen, hogy az amerikai szülészorvosok hetvenegy százalékát perelték már be legalább egyszer). Amerika szülészeti klinikáin egy Misoprostol nevű gyógyszert alkalmaznak. A Misoprostol hatóanyaga a nálunk is nap mint nap használt prosztaglandin - és itt van még nekünk számtalan más szer vagy módszer: oxitocin, burokrepesztés, az anya hasának erőltetett nyomása vagy egy kissé fájdalmasabb vizsgálat. Az orvosok a tengerentúlon hétköznapra időzítik a szüléseket, hogy hétvégén a családjukkal lehessenek, s ez nálunk is egyre inkább így van. Ebben segítenek a hatékony gyógyszerek. A szerző célja, hogy az amerikai (és többek között a magyar) orvosok, szülész-nőgyógyászok, a jogászok, s mindenekelőtt az édesanyák kerüljenek tisztába a lehetséges következményekkel. A részletesen jegyzetelt, adatgazdag kötet mindenképpen nagy érdeklődése tarthat számot. ISBN: 978-963-85427-3-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-05-04 02:54
. Wagner, Marsden: Amerikából jöttem - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése